top of page

Acrylpoeder als cover gebruiken

Bent u op zoek naar acrylpoeder met als functie een cover te zijn voor uw huidige nagel? Amarena heeft cover acrylpoeder in diverse kleurtinten die uw nagelbed verlengen en imperfecties van uw natuurlijke nagels opvullen. Wanneer u bijvoorbeeld een nagelbijter bent of een nagel gebroken heeft kunt u met deze soort poeder uw nagel terugbrengen naar een mooie 2/3e verhouding tussen uw witte en roze oppervlak in het nagelbed.

De functionele werking van acrylpoeder als cover

De cover acrylpoeder is eenvoudig aan te brengen met een Kolinsky acrylpenseel. U kunt hem perfect en nauwkeurig modelleren naar uw wensen. Uw nagel zal er terug uitzien alsof hij nooit beschadigingen gekend heeft. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om hem af te werken met een gellak in alle kleurtjes of u kunt hem voorzien van een topcoat waarbij een natuurlijke look van uw nagel zichtbaar blijft. In onze collectie vindt u verschillende mooie kleuren van cover acrylpoeder terug. U kunt bijvoorbeeld acrylpoeder in het roze kopen.

Bekijk nu onze webshop!

Laat uw nagels er terug onbeschadigd uitzien

Pink cover acrylpoeder of een andere tint cover acrylpoeder is exact wat u nodig heeft om uw nagels te transformeren naar perfect afgewerkt en verzorgd uitziende nagels. Maak een einde aan beschadigde nagels en voel u terug goed over hoe ze ogen. Plaats uw bestelling bij onze groothandel in nagelproducten. Neem een kijkje in onze webshop en ontdek ook onze andere producten. Heeft u een vraag? Stuur dan gerust een e-mail naar info@amarena-beauty.be of bereik ons op het nummer +32 474 86 01 46.

bottom of page