top of page

Over Ons

Welkom bij Amarena, een familiebedrijf dat in 2018 is opgericht. Bij Amarena staan we bekend om onze expertise in cosmetica, met een specifieke specialisatie in nagelproducten en wimperextensions.

Onze passie voor schoonheid en verzorging heeft ons gedreven om een breed scala aan hoogwaardige producten aan te bieden die voldoen aan de behoeften van zowel professionals als particulieren. Wij geloven in de kracht van persoonlijke service en streven ernaar om elke klant een unieke ervaring te bieden.

Bij Amarena hebben we ons toegelegd op het selecteren van producten van de hoogste kwaliteit. We werken samen met gerenommeerde leveranciers en merken die zich hebben bewezen in de industrie. Hierdoor kunnen we met trots garanderen dat al onze producten voldoen aan de strengste normen en verwachtingen.

We begrijpen dat het vinden van de juiste producten essentieel is voor het creëren van prachtige nagels en wimpers. Daarom hebben we een zorgvuldig samengesteld assortiment samengesteld, waarbij we letten op innovatie, trends en duurzaamheid. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste nagelkleuren, hoogwaardige acrylproducten of wimperextensions van de beste kwaliteit, bij Amarena vind je wat je nodig hebt.

Onze klantenservice is een van onze topprioriteiten. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden, advies te geven en je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. We zijn trots op ons vermogen om een persoonlijke en betrouwbare service te bieden die voldoet aan jouw verwachtingen.

Bij Amarena geloven we dat schoonheid en zelfexpressie hand in hand gaan. We willen je graag helpen om jouw creativiteit tot leven te brengen en je zelfvertrouwen te vergroten. Ontdek ons assortiment, laat je inspireren en vertrouw op de kwaliteit van onze producten.

We heten je van harte welkom bij Amarena en kijken ernaar uit om samen met jou een prachtige reis door de wereld van schoonheid en verzorging te maken.

bottom of page