top of page

Builder in a bottle kopen

Bij Amareta kunt u builder in a bottle kopen. Dit product is een builder in de vorm van een harde gel die dient als super sterke basis voor de nagels. Wanneer u zwakke nagels heeft, is dit product ideaal om ze terug aan te sterken. De builder in a bottle die u bij ons kunt kopen blijft op uw nagels zitten tot de gel er op een natuurlijke wijze van afgesleten is, met sterke nagels als resultaat.

Builder in a bottle voor de versteviging van uw nagels bij ons kopen

Wanneer u een standaard gellak in een bepaalde kleur aanbrengt op uw nagels, zal deze ongeveer twee tot drie weken op uw nagels blijven tot u ze moet vernieuwen. Builder in a bottle daarentegen is een gel die op uw nagels blijft voor een langere periode van drie tot vier weken tot het afgeweekt wordt. U zal onmiddellijk voelen dat uw nagels terug sterk en flexibel zijn en ze niet langer fragiel zijn of vlug breken. Builder in a bottle kopen bij onze groothandel voor nagelproducten is dus zeker wat u moet doen als u uw delicate nagels wilt herstellen naar een goede staat.

Bekijk nu onze webshop!

Ervaar het verschil met deze buildergel

Bij ons vindt u builder gel van Mia Secret, een uitstekend merk van hoogstaande kwaliteit. De builder in a bottle die u bij ons kunt kopen zal met zekerheid al uw verwachtingen invullen. Wij verzekeren u dat u tevreden zal zijn over de meerwaarde van deze gel als builder voor uw nagels. Wilt u graag exact weten hoe het proces in zijn werk gaat of heeft u andere vragen? Twijfel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier of bel ons op het nummer +32 474 86 01 46. Wij maken tijd voor u vrij om u goed te woord te staan.

bottom of page