top of page

MakeAR als builder in de vorm van een gel

MakeAR is een erkend merk van hoogstaande kwaliteit in al zijn producten, waaronder de builder voor uw nagels in de vorm van een gel. Dit is een structuurgel waarvan zijn consistentie zo ontwikkeld is dat u extensies kunt maken met nagelvormen. Deze gel van MakeAR functioneert als builder om uw nagels te boetseren naar uw verlangens en is bovendien eenvoudig in gebruik.

MakeAR als beste merk als uw builder voor nagels in gel

Het voordeel van deze gel tegenover andere gellakken van MakeAR is dat deze de consistentie heeft van een builder én daarbij de kleur al verwerkt is in de vloeistof. Dit maakt het mogelijk voor u om uw nagels te vorm te geven, zoals u met acrylnagels doet, zonder dat u hiervoor meerdere producten hoeft te gebruiken. Deze buildergel is verkrijgbaar in het wit, transparant of in rozige tinten. De Mia Secret opbouwgel in cover nude is één van de meest geadoreerde kleuren bij de consument. Deze builder van Mia Secret in gel is niet te verwarren met builder in a bottle, die ontwikkeld is voor het versterken van de nagels en niet zozeer voor het vormen ervan.

Bekijk nu onze webshop!

Bestel dit product online

Bestel uw builder voor nagels in gel van het merk Mia Secret en Makear vandaag nog online bij onze groothandel in nagelproducten. U zal tevreden zijn over het resultaat! Heeft u algemene vragen over hoe u dit product aanbrengt? Bekijk dan zeker eens de FAQ-pagina. Zijn uw vragen nog steeds onbeantwoord? Neem dan gerust contact op door een e-mail te versturen naar info@amarena-beauty.be of te bellen naar het nummer +32 474 86 01 46. Wij maken graag tijd vrij om u verder te helpen.

bottom of page