top of page

Gellak in leuke kleurtjes kopen

Zoekt u gellak in allerlei kleurtjes om te kopen? Onze producten uit Amerika van het merk Mia Secret zorgen voor mooie en kwalitatieve nagellaktinten. Gellak ziet er natuurlijker uit dan acrylnagels en het blijft lang zitten. Zoekt u een alternatief op acryl? Bekijk dan de vele kleurtjes van gellak die we aanbieden en ga ze kopen!

U kunt Gellak kleurtjes bij ons kopen

De look van gellak lijkt sterk op die van gewone nagellak. Met dat verschil dat ze in tegenstelling tot standaard nagellak veel minder vlug afpellen. Een groot voordeel dus, terwijl u toch een mooie, natuurlijke look heeft. Uw nagels krijgen een extra laagje als versteviging en ze zien er verzorgd uit. Waarom zou u Mia Secret gellak niet in een hoop kleurtjes kopen? Houd rekening met het feit dat u voor het aanbrengen van de gelnagellak  een UV/LED-lamp nodig heeft, die u bij ons kunt kopen, om de kleurtjes van de gellak en de afwerkingslaag uit te harden. Gellak aanbrengen is niet zo moeilijk. Met een beetje oefening zal u het vlug onder de knie hebben.

Bekijk nu onze webshop!

Bestel uw kleurtjes bij ons

Door al de voordelen van gellak kunt u niet beter doen dan deze te bestellen bij onze groothandel voor nagelproducten. De producten van Amarena zijn rechtsreeks geïmporteerd uit Amerika. U vindt enkel exclusieve producten bij ons. Ga daarom uw gellak in mooie kleurtjes bij ons kopen! Heeft u nog vragen? Stel ze via ons contactformulier.

bottom of page