top of page

Gelnagellak cleanser

Heeft u voor de afwerking van uw gelnagellak een cleanser nodig? Dan bent u bij Amarena op de goede plek. Bij ons vindt u cleanser voor uw gelnagellak van het merk Mia Secret en MakeAR. Dit is zijn erkende merken met een hoge kwaliteit en sterke afwerkingsgraad waar wij met trots verdeler van zijn.

Gelnagellak en de functionaliteit van een cleanser

De cleanser is speciaal ontwikkeld voor wanneer u gelnagellak opdoet. Wanneer u deze heeft aangebracht en heeft uitgehard onder een UV-lamp, blijft er namelijk een plakkerig laagje achter op uw nagel. Met onze gelnagellak cleanser kunt u dit laagje eenvoudig verwijderen en is uw nagel volledig afgewerkt. Breng het simpelweg aan op een wattenschijfje en wrijf het overtollige plaksel weg. Wanneer u regelmatig gelnagels zet, kan het in uw gamma van nagelproducten niet ontbreken aan de cleanser voor de finishing touch van uw gelnagellak van Mia Secret.

Bekijk nu onze webshop!

Geniet van een mooi eindresultaat

Bij ons kunt u gellak kopen in alle kleuren die u wilt. Als groothandel in nagelproducten ontbreekt het daarbij natuurlijk ook niet aan cleanser voor uw gelnagellak, zodat u het geheel netjes en proper kunt afwerken. Werk met professionele producten en ga voor cleanser van Mia Secret. Zorg ervoor dat u verzorgde nagelriemen heeft en geniet van een subliem eindresultaat. Heeft u vragen of opmerkingen? Contacteer ons dan gerust. Dit kunt u doen door te bellen naar het nummer +32 474 86 01 46 of door een e-mail te sturen naar info@amarena-beauty.be.

bottom of page