top of page

Kolinsky-penselen voor uw nagels met acryl

Bent u bekend met Kolinsky-marterharen en wilt u uw nagels in acryl graag aanbrengen met penselen die met deze haren gemaakt zijn? Dan kunnen wij u alleen maar gelijk geven. Deze professionele acrylpenselen zijn perfect gevormd met een mooie en scherpe punt waarmee u gemakkelijk uw acrylnagels kunt boetseren in de vorm die u wenst.

De meerwaarde van Kolinsky-haren om uw acryl met onze penselen aan te brengen

Kolinsky-haren zijn de beste marterharen die u verwerkt kunt hebben in uw penselen om nagels in acryl mee aan te brengen. Ze zijn stevig in vorm met voldoende soepelheid, waardoor u met gemak uw acrylpoeder in clear of in een andere kleurtint kunt aanbrengen op uw nagels. De scherpe punt geeft de mogelijkheid om precisiewerk uit te voeren. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere maten, zodat u steeds de dikte van punt heeft die het best aansluit bij uw noden en gebruiken. Penselen met Kolinsky-marterharen zijn onmisbaar in uw nagelcollectie wanneer u regelmatig nagels in acryl zet. Bewaar ze horizontaal of met de punt naar beneden hangend om zijn goede vorm te behouden en langer met uw penselen te kunnen werken. Wilt u iemand anders blij maken met de Kolinsky-penselen voor nagels in acryl? Geef dan een giftcard cadeau!

Bekijk nu onze webshop!

Bestel uw item in onze webshop

Acryl aanbrengen op uw nagels met Kolinsky-penselen is een goede keuze wanneer u houdt van kwalitatieve producten waarmee u secuur kunt werken. Maak de keuze in dikte die u nodig heeft en bestel uw exemplaar bij onze groothandel voor nagelproducten. Het aanbrengen van uw Mia Secret acrylpoeder was nog nooit zo eenvoudig. Zijn er onduidelijkheden of wilt u weten welke dikte het best zou werken voor u? Neem dan gerust contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@amarena-beauty.be.

bottom of page