top of page

Mia Secret Acrylpoeder

Bij ons koopt u Mia Secret acrylpoeder rechtsreeks uit Amerika. We hebben allerlei kleuren waar u uit kunt kiezen om uw cliënten of uzelf mooie nagels te geven. Wil uw klant nail-art? Dan is acryl daar ideaal voor. Het materiaal kan door de hardheid allerlei vormen aan. Ook kunt u elk design maken dat u maar wilt.

Mia Secret acrylpoeder vindt u bij ons

Het exclusieve materiaal van Mia Secret is gemakkelijk te vinden bij Amarena . We bieden in onze shop diverse producten van dit merk om uw sets van acrylpoeder compleet te kunnen maken. Hoe gaat u te werk? Eerst doopt u uw Kolinsky acryl penseel in de acrylvloeistof en dopt u het daarna schuin in het poeder. U brengt het mooi egaal aan op de nagel om het aan de lucht te laten drogen en u krijgt prachtig gekleurde nagels! Ga bijvoorbeeld voor acrylpoeder cover pink voor een mooie roze tint nagels. Het voordeel van acryl is dat ze tot vier weken houden. U kunt ook voor allerlei lengtes gaan, ze zijn hard en sterk. Dit geeft als voordeel dat het uw natuurlijke nagels versterkt.

Bekijk nu onze webshop!

Bestel uw Mia Secret acrylpoeder bij ons!

Uw nagels verzorgen voelt aan als zelfzorg, want wie komt er nu niet graag mooi voor de dag? Ga voor kwaliteit door onze exclusieve Mia Secret nagelproducten te kiezen of het nu voor uw nagelsalon is of voor bij u thuis. Krijg uitstekende service en bestel uw Mia Secret acrylpoeder via de site van onze online nagelgroothandel. Heeft u nog vragen? Contacteer ons op het e-mailadres info@amarena-beauty.be!

bottom of page